luni, 26 februarie 2018

Programa educatie tehnologica - titularizare 2018

Asa cum este scris in centralizatorul pentru examenul de titularizare 2018, programa pentru disciplina educatie tehnologica, este cea aprobata prin ordinul ministrului educatiei, cercetarii, tineretului si sportului nr. 5620 din 2010. Acesta o puteti vedea mai jos:

Programa educatie tehnologica - titularizare 2018


Evaluare nationala, bacalaureat, titularizare, definitivat, grade didactice

7 comentarii:

  1. cand este inscrierea pentru titularizarea pentru postul de profesor de ed tehnologica ? Tinand cont ca anul acesta termin modulul 1.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua! Avand in vedere ca din materia clasei a V-a (Educatie tehnologica) s-a eliminat primul modul "Mediul construit" si s-a extins al doilea modul "Produse alimentare de origine vegetala si animala", ca materie pentru intregul an, la examenul de titularizare trebuie tinut cont de modul in care a fost structurata initial materia si anume pe capitole sau trebuie adaptata dupa noua organizare si anume pe unitati de invatare iar in cadrul acestora pe: DEZVOLATRE DURABILA/ CALITATE, ECONOMIE, ANTREPRENORIAT/ DESIGN/ TEHNOLOGII? Cu alte cuvinte trebuie sa invatam materia organizata initial pe capitole (aici includ ambele module - avand in vedere ca programa a ramas cea din 2010) sau trebuie sa ne pregatim si din modulul al II-lea - devenit materie de an, dupa noua structurare a acestuia? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua. Am terminat facultatea de Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice din cadrul Univ. Politehnica din Bucuresti si am absolvit modulul 1 psihopedagogic. As putea preda cu el (prin prisma facultatii absolvite) materia Ed.Tehnologica pt ciclul general (clasele V-VIII)? Daca da, imi puteti spune care sunt pasii ce trebuie urmati pt a sustine examenul de titularizare? M-ar ajuta enorm cat mai multe informatii. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună ziua! Am absolvit Facultatea de Știința și Ingineria Materialelor specializarea Ingineria sudarii. Ce materie as putea sa învăț pentru anul viitor pentru titularizare. Specific ca am terminat modulul 1 de psihopedagogie. Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna seara!
    Am terminat facultatea de aricultura, ramura inginerie alimentara. Se poate va rog sa imi explicati ce materii as putea preda cu nivelul 1 psihopedagogic? multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua! Am terminat facultatea de Agricultură specializarea Ingineria si Protectia mediului in agricultură,am facut modulul 1. Ce materie as putea sa predau?

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...
Semnatura nu e obligatorie, dar va rog semnati-va.

Fii la curent cu tot ce este nou pe acest site

Introdu adresa de email pentru a primi postarile direct pe mail:

Subiecte, variante si rezolvari pentru examene nationale: titularizare, definitivat, grade didactice, bacalaureat, evaluare nationala