marți, 27 februarie 2018

Programa economie si educatie antreprenoriala - titularizare 2018

Asa cum este scris in centralizatorul pentru examenul de titularizare 2018, programa pentru economie si educatie antreprenoriala, este cea aprobata prin ordinul ministrului educatiei, cercetarii, tineretului si sportului nr. 5620 din 2010. Acesta o puteti vedea mai jos:

Programa economie si educatie antreprenoriala - titularizare 2018


Evaluare nationala, bacalaureat, titularizare, definitivat, grade didactice

3 comentarii:

  1. Buna ziua,
    Am absolvit in ASE-Bucuresti, facultatea de Management, specializarea Managementul Firmei, in anul 2002; pana in prezent am lucrat in mediul privat si doresc sa activez mai departe ca profesor. Pot sustine examenul de titularizare, pentru a spera la un post ( in judetul Brasov), avand in vedere ca nu am urmat, inca, modulele psihopedagogice? Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, aveti nevoie de modulele psihopedagogice. Pentru a preda pana la cls a IX-a, a X-a, aveti nevoie de modulul 1. Predarea la cls a XI-a si a XII-a este conditionata de absolvirea modulul II. daca nu aveti modulele, va primeste ca si necalificat, adca raman ore.Intrebati la inspectorat iar ei va vor lamuri cel mai bine. Puteti sa va inscrieti la module si sa le parcurgeti deodata, in doar cateva luni. Mult succes.

      Ștergere
  2. Bună ziua! Si eu am absolvit ASE, facultatea de REI cu specializarea Economie şi afaceri internaţionale, iar acum urmez ultimul an la master cu specializarea Economie internaţională şi Afaceri europene. Cu aceste specializări pot preda ş altceva înafara de economie si antreprenorial? ( am nivelul 1 si urmeaza sa termin nivelul 2 la psihopedagogie) Multumesc

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...
Semnatura nu e obligatorie, dar va rog semnati-va.

Fii la curent cu tot ce este nou pe acest site

Introdu adresa de email pentru a primi postarile direct pe mail:

Subiecte, variante si rezolvari pentru examene nationale: titularizare, definitivat, grade didactice, bacalaureat, evaluare nationala