marți, 12 ianuarie 2016

Programa consiliere psihopedagogica - titularizare 2016

Asa cum este scris in centralizatorul pentru examenul de titularizare 2016, programa pentru disciplina consiliere psihopedagogica, este cea aprobata prin ordinul ministrului educatiei, cercetarii, tineretului si sportului nr. 5620 din 2010. Acesta o puteti vedea mai jos:

Programa consiliere psihopedagogica - titularizare 2016


Subiecte, variante si rezolvari pentru examene nationale

6 comentarii:

  1. Buna ziua,

    care este data examenului pentru suplinire 2016?

    Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca va referiti la examenul de suplinire din toamna, nu se stie data exacta.

      Ștergere
  2. Mie sincera sa fiu mi se pare o bataie de joc. Materia pentru examen este exagerata, mai vine si partea de psihopedagogie care mie mi se pare o aberatie pentru ca,,, din punctul meu de vedere ca profesor, trebuie sa stii bine materia, iar modul in care o prezinti, tine de vocatie. Degeaba inveti tu teorie, daca in clasa esti tamaie. Eu inteleg ca trebuie sa fii un fin psiholog in clasa, dar nu inteleg de ce trebuie sa inveti psihologie ca papagalul. Pai ce sa invat mai intai partea mea de specialitate sau psihologie? Si dupa ce-ti trece toata vacanta invatand, sa zicem ca obtii si o nota buna, constati ca nu sunt posturi titularizabile, sau, ajungi in cine stie ce catun, iar ca sa-ti formezi norma, trebuie sa alergi dintr-o localitate in alta. Si la urma ne intrebam de ce nu avem un invatamant performant???

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt consternata de subiectele de anul acesta de la consiliere psh.!Iar nu a luat nimeni in judetul meu cel putin 4.Multi colegi s-au retrans in timpul examenului cind au vazut ce enormitati care nu le poti lega una de alta a trebuit sa la gindesti ca la matematica.M-am orienatat bine in acest an,nu am vrut sa-mi mai pierd timpul toata vara cum am facut anul trecut si nu am avut post.Ei nu stiu ce sa mai inventeze ca sa nu ne putem atinge de subiecte.Ori cit ai invata nu poti acoperi toata materia la nivel de,,poveste".Imi pare sincer rau ca se pune acent pe toceala,am observat ca mare parte dintre colegii mei de specialitate care au fost buni la ,,litera cu litera''',nu au nici o treaba cu consilierea psh.in schimb au locuri tapene obtinute cu examene a caror subiecte au fost de 2 lei.

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...
Semnatura nu e obligatorie, dar va rog semnati-va.

Fii la curent cu tot ce este nou pe acest site

Introdu adresa de email pentru a primi postarile direct pe mail:

Subiecte, variante si rezolvari pentru examene nationale: titularizare, definitivat, grade didactice, bacalaureat, evaluare nationala