joi, 5 septembrie 2013

Modele de cereri

Cine are nevoie, mai jos sunt afisate diferite modele de cereri:

MODEL CERERE PLATA CU ORA
MODEL Cerere de detasare prin continuitate
MODEL cerere pentru prelungirea duratei contractului individual de munca pe perioada determinata in anul scolar 2013 - 2014
MODEL Cerere de angajare cu contract de munca pe perioada determinata in baza rezultatelor obtinute la concursul pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din mai-august 2012 si/sau 13 iulie 2011
MODEL Cerere privind recunoasterea calitatii de titular
MODEL Declaratie pe proprie raspundere privind recunoasterea calitatii de titular 
Anexa 2 Criterii si punctaje pentru evaluarea personalului didactic pentru sesiunea 2013 
Model Cerere de pretransfer prin schimb de posturi
Model_Cerere completarea normei didactice 
Model_Cerere pentru obtinerea acordului pentru transfer sau pretransfer consimtit intre unitatile de invatamant
Model_Cerere de transfer pentru restrangere de activitate sau pretransfer consimtit intre unitatile de invatamant 
Model_Cerere inscriere la concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate in invatamantul preuniversitar
Model_Acord pentru detasare in interesul invatamantului in anul scolar 2013 2014 
Model_Cerere de detasare prin concurs specific 
Model_Cerere pentru incadrarea ca titular conform art.253 din LEN 
FORMULAR CERTIFICAT MEDICAL
DECLARATIE PRIVIND INCOMPATIBILITATEA


Subiecte, variante si rezolvari pentru examene nationale

12 comentarii:

  1. Buna ziua, va rog daca se poate sa-mi raspunda cineva, am o intrebare. Desi nu intentionez sa lucrez in invatamant toata viata (as vrea doar un an) m-ar interesa anul acesta un post de suplinitor sau angajat cu ora. Mentionez ca sunt absolvent si licentiat 2013, deci nu am nici o nota la inspectie sau departajare sau cum s-or mai chema, deci, e posibil sa primesc un post(stiu ca postul exista) in mod corect si legal? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, poti sa te angajezi. Urmareste le inspectorat in zilele urmatoare sa vezi ce posturi au ramas neocupate si ce scoli mai da examen pentru ocuparea lor.

      Ștergere
  2. Desi cred ca s-a mai pus aceasta intrebare ma risc si te intreb CrisC, cati ani esti titular pe post(in conditiile in care ai luat examenul de titularizare) fara sa fii nevoit sa dai vreun examen? Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca in urma examenului de titularizare, ai luat peste 7 si ai prins un post titularizabil, dupa ce vei lua si cefinitivatul, ti se va face contract de munca pe perioada nedeterminata.
      Asta inseamna ca nu mai trebuie sa dai examen niciodata(doar daca vei dori un alt post scos la concurs si vrei sa dai examen pentru el).

      Ștergere
  3. Dar daca postul ocupat cu nota mai mare de 7 este pe o perioada determinata de 1 an, ce se intampla anul urmator? Urmeaza alt examen de titularizare? Definitivatul trebuie sa-l dai in primul an sau poti amana un pic? Nu prea sunt lamurita cu ce se intampla dupa 1 an, daca ai putea sa ma "luminezi" si pe mine CrisC...Multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt mai multe scenarii. Poate sa fie scos pentru titularizare si te poti titulariza din timpul anului, in baza art 253 din legea aducatiei. Poti sa obtii continuitate. Daca nu este nici una de mai sus, atunci trebuie sa dai examen din nou.

      Ștergere
  4. Multumesc frumos CrisC, faci o treaba grozava, am inteles o gramada de lucruri de la tine prin raspunsurile pe care le dai tuturor. Totusi mai vreau sa te intreb ceva, pe listele cu rezultate la titularizare sunt trecute notele finale (media inspectiei si nota la ex scris), daca da cum se calculeaza, asta n-am inteles de exemplu daca ai 9 la inspectie si 8 la scris care e nota finala? Multumesc mult de tot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nota finala este 8.25
      Nota la inspectie este 25% din nota finala, iar nota la scris este 75%.

      Ștergere
  5. Multumesc mult, acum am inteles.

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...
Semnatura nu e obligatorie, dar va rog semnati-va.

Fii la curent cu tot ce este nou pe acest site

Introdu adresa de email pentru a primi postarile direct pe mail:

Subiecte, variante si rezolvari pentru examene nationale: titularizare, definitivat, grade didactice, bacalaureat, evaluare nationala